عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

جزئیات گفت‌وگوی هیأت جهاد اسلامی با مسئولان مصر

جزئیات گفت‌وگوی هیأت جهاد اسلامی با مسئولان مصر یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره نتایج سفر هیأت این جنبش به قاهره و جزئیات گفتگو با مسئولان مصر توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 09
کد خبر: ۱۷۲۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «خالد البطش» از رهبران جنبش جهاد اسلامی گفت که هیأت این جنبش به ریاست «زیاد النخاله» دبیر کل آن در سفر به قاهره با مسئولان مصر دیدار و درباره راهکارهای تحقق آشتی و احیای وحدت ملی فلسطینیان گفت‌وگو کرد.

البطش دیدار هیأت جهاد اسلامی با مسئولان مصر را دیداری برادرانه و مثبت ارزیابی کرد و گفت: «گفت‌وگوهای این هیأت با مسئولان مصر بر دو محور اصلی اعم از نحوه رویارویی با کابینه افراطی اسرائیل و تقویت جبهه داخلی و احیای وحدت ملی برای مقابله با رژیم اشغالگر و نیز تقویت پایداری شهروندان در نوار غزه در سایه محاصره مستمر متمرکز بود».

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، البطش گفت که طرف مصری به ازسرگیری تلاش‌های مربوط به آشتی فلسطینیان و فراهم کردن زمینه مقابله با چالش‌هایی که کابینه افراطی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ایجاد می‌کند، اهتمام دارد.

وی در خصوص تشدید حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری نیز تصریح کرد که هدف قرار دادن مبارزان کتائب القسام در اردوگاه عقبة جبر در اریحا و بازداشت فلسطینیان از جمله خضر عدنان از رهبران جهاد اسلامی، پیامی منفی به طرف مصری است که میزبان هیأت‌های جهاد اسلامی و حماس بود مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی اهمیتی به نقش طرف مصری برای تقویت موضع فلسطینیان و حمایت از حقوق ملت فلسطین قائل نیست.

وی افزود که سیاست ترورهای کابینه رژیم صهیونیستی نیز یک پیام منفی و نشاندهنده تداوم طرح‌های الحاق و یهودی‌سازی این رژیم است.

رژیم صهیونیستی اخیرا حملات خود علیه فلسطینیان ساکن کرانه باختری را تشدید کرده و عملیات‌های شهادت‌طلبانه در شهرهای کرانه باختری و قدس اشغالی نیز در پاسخ به جنایت‌های مکرر این رژیم افزایش یافته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار